Me kaikki tunnesyömme joskus. Katsomme televisiota ja syömme, ajamme pitkää matkaa autolla ja syömme, syömme karamellipussin tyhjäksi, vaikka olo on jo hieman huono. 

Me emme siis aina syö fysiologiseen energiantarpeen vuoksi, vaan ihan muista syistä. Ne muut syyt voivat olla päivän tylsyys tai ikävä toisen ihmisen luo, myös ikävästi menneen päivän lohdukkeena ruoka toimii mainiosti. 

Eikä se haittaa niin kauan, kun se ei vaikuta elämäämme negatiivisella tavalla. Mikäli se sinun elämääsi kuitenkin vaikuttaa, tämä verkkovalmennus on juuri Sinua varten. 

Kuuden viikon ajan pääset tutustumaan omaan syömiseesi ja opit tunnistamaan ne piirteet tunnesyömisessä, jotka mahdollisesti aiheuttavat ongelmia. Käymme tyypillisiä tunnesyömisen piirteitä läpi ja harjoittelemme sitä, kuinka tunnesyömistä on mahdollista oppia hallitsemaan. 

Valmennus vastaa seuraaviin kysymyksiin:

 

 • Miten tunnistaa oikea nälkä mieliteosta
 • Miksi en tunne itseäni kylläiseksi, vaikka olen juuri syönyt
 • Onko itsekurin käyttö ainoa tapa lopettaa tunnesyöminen
 • Miten mitättömiltä tuntuvat teot vaikuttavat suuresti syömiskäyttäytymiseen ja tunnesyömiseen
 • Onko tunnesyöminen aina haitallista vai voiko se olla myös hyödyksi
 • Mistä syömisen halun tunne kumpuaa ja miten opin hallitsemaan syömiseen liittyviä tunteita

Valmennusta käydään kuuden viikon ajan ja voit käydä sitä täysin ajasta ja paikasta riippumatta. Saat pääsyn verkkovalmennusalustalle, jonne voit kirjautua niin tietokoneella, tabletilla kuin puhelimellasi. Joka viikko saat uusia tehtäviä, joiden kautta sinun on mahdollista ymmärtää omaa syömistäsi entistä paremmin.
En lupaa, että valmennuksen aikana tulisit täysin muuttamaan toimintatapojasi syömisen suhteen, onhan kuusi viikkoa ihmisen elämässä hyvin lyhyt aika. Kuitenkin kuusi viikkoa on hyvä alku oman syömisen ymmärryksen ja tiedostamisen herättelyyn, jolloin vaikutuksetkin kantavat koko loppuelmän. Tunnesyömisen hallinta ja tekniikkalaji ja näitä tekniikoita opetan sinulle kuuden viikon ajan.

Valmennukseen kuuluu työkirja, jonka avulla voi havainnoida oman syömisen ympärillä olevia asioita. Työkirja ja ja muuta ladattavat valmennusmateriaalit jäävät Sinun omaan käyttöösi, joten voit palata niihin aina silloin, kun itse haluat. 

Valmennus sisältää:

 • 6 viikon valmennuksen, jonka aikana pääset opettelemaan uusia tekniikoita syömisen ja tunnesyömisen hallintaan.
 • Motivoivan valmennusalustan, jossa voit seurata omaa edistymistäsi
 • Lukuisia harjoitteita ja työkaluja , jotka jäävät sinun käyttöösi myös valmennuksen jälkeen
 • Tietoa, joka auttaa sinua tunnesyömisen lisäksi, myös muissa syömiseen littyvissä pulmatilanteissa
 • Kurssialustan kysy ja vastaa -palstan, josta saat tarvittaessa apua niin minulta valmentajana, kuin ja muiden kurssikävijöiden vertaistuen. 

Voit hypätä mukaan valmennukseen seuraavanlaisesti:

 

 1. Lunasta valmennuksesi oikella olevasta ostonapista. Linkki vie sinut MakiaMentalin omaan verkkokauppaan, josta voit suorittaa ostoksen loppuun.
 2. Saat saman tien ilmoittamaasi sähköpostiin varmistuksen valmennuksen lunastamisesta.
 3. Lähetämme Sinulle sähköpostitse ohjeet valmennusalustalle kirjautumiselle kaksi päivää ennen valmennuksen alkua.
 4. Valmennus alkaa sunnuntaina 1.4.2018 ja aloituksen jälkeen saat joka viikko kuuden viikon ajan tehtäviä ja materiaalia valmennuksesta syömisen hallinnan opettelun tueksi. Osa materiaaleista ovat täytettäviä lomakkeita ja analyyseja, osa on tekstimuodossa ja osa videomateriaalia. Näin valmennus pysyy Sinulle mielenkiintoisena ja monipuolisena myös oppimisen kannalta. Aina uuden aihemoduulin auettua kurssialustalle, lähetämme sinulle muistutusviestin sähköpostiin. Näin valmennus ei pääse unohtumaan kesken arjen kiireiden.

Valmennuksen hinta: 59€

 

Seuraava valmennus alkaa 1.4.2018

Valmentajanasi toimii: Jonna Heinonen

 

Lämpimästä tervetuloa mukaan!

HUOM! Ilmoittautuminen valmennukseen on päättynyt! Mikäli haluat tietoa tulevista valmennuksista, ota yhteyttä tämän linkin kautta ja lisäämme sinut postituslistallemme.

Ota yhteyttä

Facebook

Instagram

YouTube

© MakiaMental Oy | Y-tunnus / 2757209-2 | E-Mail: / info@makiamental.fi 

Share This